Notes de premsa

El cubell de l’orgànica es reparteix a les noves zones de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 31/10/2005

novembre a l’1 desembre, l’Àrea de Medi Ambient repartirà gratuïtament cubells per fer la recollida de la matèria orgànica a casa. En aquesta ocasió, arribaran a les zones de nova construcció que no existien quan es va fer la primera campanya de repartiment gratuït. Es facilitaran al voltant de 2.000 cubells.

Fa dos anys, Reus va implantar a tot el municipi la recollida de la fracció orgànica de la brossa. Quan es va posar en marxa la iniciativa i per facilitar aquesta tasca als ciutadans, l’Ajuntament de Reus va repartir gratuïtament a tothom un cubell per facilitar la recollida de la fracció orgànica a casa. Ara, dins la campanya «Reus és colors. Ara el marró» en la qual s’incideix de forma especial en la necessitat de recollir la fracció orgànica, l’Ajuntament torna a repartir cubells per totes aquelles zones de nova construcció, que no existien quan es va repartir inicialment.
El lliurament es realitzarà al carrer mitjançant la unitat mòbil per a la promoció de la recollida selectiva de la fracció orgànica, o bé amb visites porta a porta als domicilis. Els veïns rebran un cubell, bosses compostables i el material divulgatiu de la campanya. Se li facilitarà el material si s’identifiquen com a veïns de la zona.
Les zones incloses en aquest nou repartiment són:
MÀS IGLESIES - MERCADER (2-4 nov.)
JARDINS DE REUS (7-8 nov.)
ZONA PELAYO (10 nov.)
CR GOMIS I MESTRE (11 nov.)
CAMÍ VELL DE CASTELLVELL (14-15 nov.)
ZONA MISERICORDIA (16 nov.)
GAUDI SUR (17-18 nov.)
CAMÍ DELS MORTS (21-23 nov.)
MONTSERRAT (24-25 nov.)
ZONA CTRA DE RIUDOMS (28-30 nov.)
Posteriorment, si hi ha alguna família de Reus que no tingui el cubell i vulgui fer la recollida selectiva de matèria orgànica, o bé, que quan s’hagi fet el repartiment en la seva zona hi hagi estat present, podrà aconseguir-lo al Centre de Recursos per la Protecció de la Salut i el Medi, passeig sunyer 4-6 de Reus, entre el 12 i el 23 de desembre de 2005.
Per resoldre qualsevol dubte sobre el desenvolupament de la campanya, els veïns es poden adreçar al 010 o al 901 112 113.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.