Notes de premsa

La constitució del Comitè d’Avaluació i Seguiment del Barri del Carme

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/01/2006

dijous, 19 de gener, es constituirà el Comitè d’Avaluació i Seguiment del Barri del Carme de Reus, amb la presència d’Oriol Nel·lo. secretari de Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, de l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez i del tinent d’alcalde d’Arquitectura i Urbanisme, Jordi Bergadà.

La reunió comença a les 16:00 h, a l’Ajuntament de Reus i en acabar s’atendrà als mitjans de comunicació (es calcula que al voltant de les 18:00 h), a la Sala de Premsa.
Els membres que han d’integrar el comitè d’avaluació i seguiment del projecte van ser designats en sessió plenària. Són els següents:
En representació de l’Ajuntament: J. Francesc Secall, delegat de Serveis, Ramon Castellví, director de l’Àrea de Medi Ambient, Pilar Carbassa, coordinadora de Planejament i Projectes Urbans, Ricard Pintaluba, director de l’Àrea d’Hisenda i Elena Manuel, cap de Contractació.
En representació de les entitats veïnals més representatives de l’àmbit del projecte d’actuació: Carme Alumà i Antonio Raduà, presidenta i vocal de l’AV L’Harmonia del Carme.
En representació de les associacions ciutadanes amb major implantació en aquest àmbit: José Julián Justicia, president de l’Associació Reusenca Antibarreres i Mercè Olesti, de l’Orfeó Reusenc.
En representació dels agents econòmics i socials: Encarnació Palomar, Llar d’infants Mafalda i Nuria Robert, gerent del Centre Botànic.
La presidència del comitè d’avaluació i seguiment l’exerceix un representant del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.
El comitè d’avaluació i seguiment serà l’encarregat d’establir els mecanismes de coordinació i informació, de fer el seguiment de les actuacions a desenvolupar al barri del Carme, d’establir els mecanismes de participació ciutadana en el seguiment i control de les actuacions i de fer i elevar a la Comissió de gestió dels Fons de foment del programa de barris i àrees urbanes l’informe d’avaluació final.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.