Notes de premsa

La Junta de Portaveus demana la gratuïtat del peatge de l’AP-7 de Cambrils a Salou mentre durin les obres a la N-340

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/02/2006

nta de Portaveus de l’Ajuntament de Reus, en sessió mantinguda el passat divendres, 17 de febrer, ha aprovat per unanimitat, una proposta de resolució presentada pel grup municipal de CiU, per sol·licitar la gratuïtat dels peatge de l’autopista AP-7 de Cambrils a Salou amb el redactat següent:

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

Actualment, s’està procedint a les obres de construcció i millora de la carretera N-340 des del municipi de Cambrils fins a Mont-roig del Camp, per tal que enllaci amb la variant de Vila-seca. Amb aquesta nova infraestructura es vol solucionar els problemes de circulació –amb les llargues cues que es provoquen a Cambrils- i de seguretat.

Aquesta actuació ha estat llargament reivindicada de manera especial pel municipi de Cambrils i per tot el territori, del que Reus n’és capital. Les obres de l’autovia, tanmateix, estan actualment provocant problemes en la circulació, atesos els punts de connexió que la N-340 té amb d’altres carreteres comarcals, a fi d’accedir a d’altres poblacions.

Les obres d’aquesta autovia es perllongaran durant mesos i, per tant, és previsible que es tendeixi al col·lapse especialment en l’època d’estiu on la quantitat de vehicles i de població s’incrementa considerablement pel turisme. En conseqüència, fóra una bona alternativa que l’Autopista AP-7, mentre durin les obres de construcció de la variant, pogués ser utilitzada com a alternativa lliure de pagament.

Per tant, s’hauria de procedir a una subvenció del 100% del peatge de l’Autopista AP-7 a Cambrils, en el temps de la durada de les obres. Hi ha precedents com va ser la subvenció que en termes similars s’ha plantejat entre Salou i Torredembarra.
Per tot l’exposat, els Grups Municipals de l’Ajuntament de Reus proposem l’adopció del següent

ACORD
L’Ajuntament de Reus dóna suport i recolza les negociacions que es portin a terme davant el Ministerio de Fomento per tal que acordi la gratuïtat del peatge de l’Autopista AP-7 des de Cambrils fins a Salou i, en conseqüència fins a Torredembarra, mentre durin les obres de construcció i millora de la variant de la carretera N-340, amb l’objectiu d’evitar problemes de circulació i millorar la seguretat en aquesta via.»

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.