Notes de premsa

Mas Carandell amplia els Programes de Garantia Social amb un sobre instal·lacions electrotècniques

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 6/07/2006

arandell ofereix el curs 2006/2007 un nou programa, d’Auxiliar en operacions de muntatge d’instal·lacions electrotècniques en edificis, en el marc dels Programes de Garantia Social. Així, el curs que ve hi haurà 15 places més, que sumades a les ja existents, donaran cabuda a un total de 60 joves.

El Departament d’Educació i Universitats ja ha autoritzat la nova oferta, que serà sol·licitada al Departament de Treball. La inscripció per accedir als Programes de Garantia Social de l’IMFE ja és oberta. Les persones interessades poden fer les seves consultes a través de la web www.mascarandell.org o concertar una cita prèvia a través del telèfon 977 331 837.
El passat mes juny van finalitzar els tres Programes de Garantia Social de Mas Carandell, iniciats el setembre de 2005, amb uns resultats molt positius pel que fa a la inserció laboral. En finalitzar el curs, gairebé el 50% dels alumnes matriculats han estat contractats, molts d’ells per la mateixa empresa on havien fet les pràctiques.
Aquests programes, a banda de preparar per a la transició al món laboral també fomenten la reincorporació dels joves al sistema educatiu reglat. En aquest sentit, se’ls ha preparat per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i a la convocatòria del maig passat, van aprovar el 100% dels nois i noies dels programes de garantia social de Mas Carandell que s’hi van presentar, 15 en total. Els cicles escollits per aquests alumnes per tal de continuar els seus estudis han estat diversos. Destaquen els de les especialitats d’electricitat i d’hosteleria. També s’han inscrit a soldadura, infermeria, administratiu, mecànica de cotxes, activitats esportives i construcció.
Mas Carandell ofereix des de 1992 aquests programes formatius autoritzats pel Departament d’Educació i Universitats i subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons social Europeu. S’adrecen a joves en situació d’atur d’entre 16 i 25 anys, que no han assolit el Graduat en Educació Secundària. Actualment el centre oferta tres especialitats: Auxiliar d’electricista d’edificis, Auxiliar de cuina i serveis de restauració i Auxiliar de comerç, oficina i atenció al públic. Durant el curs, l’alumnat rep orientació, formació professional especialitzada, formació bàsica, i suport en la transició al món laboral. La formació es complementa amb una estada de pràctiques a empreses on desenvolupen les tasques apreses.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.