Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/08/2006

s informa la Guàrdia Urbana, aquest dilluns, 7 d'agost, es va detenir un home de 32 anys, sense domicili conegut, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. L'implicat va ser aturat per la Guàrdia Urbana quan conduia un turisme, Chevrolet Kalos de matrícula estatal, de forma temerària i va donar positiu a les proves d'alcoholèmia. Els fets van passar al carrer de Maria Cortina i Pascual. Les diligències i el detingut es van traspassar al Cos Nacional de Policia.

D'altra banda, al voltant de les 11:20 h, un menor de 12 anys i veí de Reus va caure des d'una alçada d'uns set metres. El menor hauria intentat despenjar una pilota d'un pati quan va caure per un cel ras que es va trencar, això va fer que caigués a l'interior de l'aparcament d'un supermercat, situat a l'avinguda de Marià Fortuny número 8. La víctima es troba ingressada a l'Hospital de Sant Joan en estat d’observació sense apreciar-se lesions òssies. L'atestat instruït es va adreçar al Jutjat de Guàrdia.
Al voltant de les 13:30 h, a la Comissaria de la Guàrdia Urbana, es va rebre una denúncia per un possible delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar per part d'una veïna de Reus de 48 anys. Posteriorment, al domicili familiar es va detenir la parella sentimental de la dona, un veí de Reus de 47 anys. El detingut i les diligències del cas passen a mans del Cos Nacional de Policia.
A les 15:50 h, al carrer de Josep Sardà i Cailà, una furgoneta que va fugir del lloc dels fets va atropellar un veí de Reus de 16 anys. La víctima va ser donada d'alta de l'Hospital de Sant Joan hores després de ser atesa. Les diligències del cas es van adreçar al Jutjat de Guàrdia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.