Notes de premsa

L’associació Abre sus ojos ofereix divendres i dissabte revisions visuals gratuïtes a prop de 400 discapacitats intel·lectuals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 19/10/2006

ntenar de voluntaris de tot l’estat espanyol de diferents professions (oftalmòlegs, optometristes, terapeutes ocupacionls, farmacèutics, etc..) faran una revisió optomètrica, oftalmòlògica i auditiva a més de 400 discapacitats intel·lectuals en el marc de la iniciativa «Abre sus ojos - Reus 2006», que es farà els dies 20 i 21 d’octubre a la Fira de Reus. Aquesta acció té el suport de l’Ajuntament de Reus. A més de fer les revisions, se’ls donarà les ulleres graduades que siguin necessàries, per tal de col·laborar en la seva integració.

L’Associació Abre sus ojos és una organització sense ànim de lucre, que va iniciar la seva trajectòria l’any 1997, col·laborant en projecte d’Special Olympics. L’Associació persegueix la millora de la qualitat de vida dels discapacitats intel·lectuals, el seu reconeixement i la seva integració en tots els àmbits de la societat.
La trobada s’inaugurarà el divendres, 20 de setembre, a les 19:00 h, a la Fira de Reus i tindrà la presència de la consellera de Benestar, Carme Figueras, l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, del tinent d’alcalde de Benestar, Àlex Martínez i del president d’Abre sus Ojos, Ernesto Marco. En acabar l’acte d’inauguració, atendran els mitjans de comunicació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.