Notes de premsa

Comença la instal·lació dels llums de nadal que s’encendran l’1 de desembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/11/2006

resa Comercial 54, de Pallejà, ha començat a penjar aquesta nit els llums de Nadal en els 30 carrers de Reus que enguany s’han sumat a la campanya d’il·luminació nadalenca que el Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus coordina d’acord amb les entitats comercials i els caps de carrer de la ciutat. Els carrers de Llovera i de Jesús són alguns en els quals ja s’han penjat els llums.

Tots els motius estan realitzats amb fil lluminós blanc i de colors, combinats amb decoració. És a dir, són de baix consum elèctric, decoren de dia i il·luminen de nit. Alguns dels models escollits pels botiguers es presenten en exclusiva a Reus, gràcies al tracte preferent que el patronat ha acordat amb l’empresa subministradora. És el patronat qui s’encarrega de la coordinació de la campanya d’il·luminació nadalenca amb l’objectiu de col·laborar en la promoció del comerç durant aquestes dates.
Enguany, amb la voluntat de millorar la planificació de la campanya, es va organitzar una trobada amb els caps de carrer participants el passat mes de maig a la plaça del Baluard amb l’objectiu de provar diferents models d’il·luminació i facilitar-ne a contractació.
El cost econòmic aproximat del lloguer, instal·lació, manteniment i consum elètric és d’uns 100.000 euros, dels quals uns 70.000 van a càrrec dels carrers i els 30.000 restants (el 100% del consum elètric i el 10% de la resta de despeses), a càrrec de l’Ajuntament.
L’enllumenat de Nadal s’encendrà el divendres 1 de desembre i romandrà fins el 7 de gener. Entre el 2 de desembre de 2006 i el 7 de gener de 2007, estarà encès entre les 17:30 h i les 24:00h. La vigíla de Nadal, entre les 17:30 h i les 2:00h del dia 25. El 31 de desembre, entre les 17:30 h i les 7:00 del dia 1 de gener. I, el 5 de gener, entre les 17:30 h i les 2:00h del dia 6.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.