Notes de premsa

Comença la instal·lació de contenidors soterrats al raval de Santa Anna

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/11/2006

bres d’instal·lació dels contenidors soterrats al raval de Santa Anna començaran el dilluns 20 de novembre. L’actuació s’emmarca en el pla de desplegament de contenidors soterranis al nucli antic que té en marxa l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus i que abasta el tomb de ravals, les places del Mercadal, de Catalunya, Morlius i del Prim, i els carrers de Salvador Espriu i de la Perla.

Els primers contenidors soterrats es van instal·lar Reus a finals de la dècada dels 90. A diferència dels que hi havia fins ara, els nous són equips autònoms que no depenen del vehicle de recollida per a la seva elevació, ja que disposen d’un grup hidràulic que els aixeca automàticament. Els contenidors soterrats de nova generació, amb una capacitat de 4.000 litres, quadripliquen la capacitat dels antics. Les boques també tenen majors dimensions.
Les obres d’instal·lació dels contenidors al raval de Santa Anna obligaran a tallar puntualment el trànsit en aquesta via minimitzant l’impacte en l’activitat comercial. Els talls, que no es faran cada dia i només seran entre les 13:00H i les 16:00h. El termini d’execució és de 17 dies.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.