Notes de premsa

L’avinguda de Marià Fortuny es reobre aquest dijous al trànsit

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 7/12/2006

t dijous, 7 de desembre, es reobrirà al trànsit l’avinguda de Marià Fortuny, un cop finalitzades les tasques d’asfaltat, que es van fer el dimecres i les tasques de pintat de la senyalització horitzontal, que s’han executat durant la nit i que finalitzaran aquest matí.

Així, els cotxes ja podran circular entre la carretera de Montblanc i la carretera de Tarragona. El tram situat entre Montblanc i Fuster Valdeperes ja té els quatre carrils asfaltats, tot i que només s’habilita un carril en cada sentit, per donar continuïtat al traçat sense fer un estretament de carrils a l’alçada de la comissaria. I és que els treballs se centren ara en el lateral de l’avinguda que toca el Ploms i els vehicles circulen amb un carril per a cada sentit per l’altre lateral.
Reorganització de la circulació a l’entorn del Velòdrom
D’altra banda, a partir del dilluns, 11 de desembre, el carrer de Mare Molas i el carrer Pau Font de Rubinat canvien el seu sentit de circulació. Aquests dies s’ultimen els treballs de senyalització per indicar els nous sentits del recorregut. Aquesta modificació facilitarà l’accés al nou pàrquing subterrani del Passeig Prim, situat als terrenys de l’antiga fàbrica Hens, que obrirà portes la setmana que ve amb 250 places.
Així, pel carrer Mare Molas es circularà en el sentit de Països Catalans a passeig Prim i al carrer Pau Font de Rubinat la circulació es realitzarà en el sentit contrari, de passeig Prim a Països Catalans. Els canvis són conseqüència de la reordenació del trànsit en aquest sector de la ciutat, amb motiu de l’obertura de la nova zona del Velòdrom.
El Servei de Mobilitat i Circulació també informa que, com a continuació de les obres de renovació de la xarxa d’aigües, entre el dilluns, 11 de desembre, i el 23, es realitzaran les obres de renovació d’aquesta xarxa al carrer Sta. Paula, entre el carrer Gornals i el Carrer Jovellanos. Per això, es prohibirà l’aparcament en aquest carrer i es tallarà al trànsit. Estarà permès l’accés als veïns mentre sigui possible.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.