Notes de premsa

L’Àrea de Via Pública reorganitza la circulació a l’entorn del Velòdrom i de l’av. Països Catalans

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/12/2006

a de Via Pública està duent a terme la reordenació de la circulació de tota l’àrea que queda emmarcada en el quadrant Passeig Prim, avinguda de Riudoms, avinguda dels Països Catalans i el passeig de Misericòrdia. Aquesta reordenació del trànsit és conseqüència de la nova urbanització de la zona del Velòdrom i de l’avinguda de Països Catalans, que ha permès donar continuïtat a uns carrers que fins ara no tenien sortida.

Per fer la reforma, l’Àrea de Via Pública ha fet un estudi previ de circulació per adequar la zona a les noves circumstàncies i necessitats, derivades de la construcció de nous vials, de rotondes i d’una mitjana a l’avinguda de Països Catalans. També hi hagut converses amb els veïns per tal d’informar-los de primera mà sobre aquests canvis.
Aquest dilluns es feien les primeres actuacions, amb el canvi del sentit de circulació dels carrers de Mare Molas i de Pau Font de Rubinat, però la reordenació continua per altres carrers. El c/Sor Lluïsa Estivill, que en el tram comprès entre el c/Mare Molas i la plaça de Gandhi era de doble sentit, passa a ser de direcció única. L’aparcament se senyalitza en la part esquerra en el sentit de la marxa, i se substitueix el cordó per l’estacionament en bateria, de forma que es guanyen algunes places per aparcar.
El tram de carrer Xavier Gambús que era fins ara una zona tancada al trànsit, s’obrirà a la circulació properament, amb dos sentits per unir el carrer d’Antoni de Bofarull amb la plaça del Velòdrom.
El carrer del Pare Joaquim Roig passa a ser de direcció única entre l’av. Països Catalans i el carrer d’Antoni de Bofarull, i passa l’aparcament de la part esquerra de bateria a cordó. El canvi permet duplicar el nombre de vehicles en aquest lateral.
El carrer de l’Alcalde Joan Beltran serà tot de doble sentit de circulació. Per fer-ho possible, cal reordenar els actuals trams d’aparcament de bateria a cordó i s’hi instal·la una franja d’aparcament en cordó en el lateral en el qual ara no s’hi podia aparcar.
L’actuació es completa amb el repintat de la senyalització horitzontal de tota la zona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.