Notes de premsa

L’IMAC edita un calendari amb les festes de la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 3/01/2007

titut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) ha editat un calendari de paret de l’any 2007 on es destaquen les dates de les festes tradicionals de la ciutat (Reis, Carnaval, Sant Jordi, Festes Majors, Setmana Santa, etcètera) i es relacionen amb els elements típics de la gastronomia, beguda, menjars i postres, de cadascuna d’elles (Tortell de Reis, Masclet, coca amb cireres, menjarblanc, panellets).

El calendari també recull les dates dels festivals de la ciutat, Trapezi, Arreus, Auturia, Curmetratges, Jazz, Reusblues, COS, i es complementa amb tota la informació del santoral, les equinoccis i solsticis, dites tradicionals i les llunes. Al final també hi ha un calendari que resumeix les properes festes del 2008.
El calendari, amb un ampli recull fotogràfic, es troba ja a la venda a la seu de l’IMAC, carrer de Sant Joan, 27, al preu de 4 euros.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.