Notes de premsa

El Parc de Nadal supera els 43.000 visitants

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 4/01/2007

rc de Nadal de Reus tanca aquest dijous 4 de gener l’edició 2006/2007 amb un increment de 4.000 visitants respecte l’edició anterior. Des que les instal·lacions es van obrir al públic el 27 de desembre, més de 43.000 persones hauran passat pel palau de fires i congressos, amb una mitjana d’estada de quatre hores i mitja per visitant.

Els usuaris fan una valoració molt positiva del Parc, segons es desprèn de les enquestes que l’organització ha repartit entre els visitants. Les respostes conclouen una satisfacció general amb el Parc i les activitats que s’hi porten a terme. A criteri dels enquestats, les activitats més ben valorades són les adreçades a infants de 0 a 5 anys, els esports i els monitors. Mentre que els aspectes a millorar tenen a veure en el nombre i distribució dels serveis .
Pel que fa a les activitats, l’edició d’enguany ha comptat amb una àmplia cartellera d’actuacions com les del Cor Ciutat de Reus, la coral Flor de Tardor, els grups d’animació infantil Rialles i Lapsus Teatre i la visita de la Queta. També hi ha hagut xerrades destinades a les famílies i la conferència de l’Arcadi Oliveres, entre altres.
El fet multicultural també ha tingut un clar reflex al Parc de Nadal. Les activitats desenvolupades en aquesta línia han tingut una gran acceptació de públic, en especial, el taller de trenes de l’Associació de Senegalesos de Reus i el carnaval de l’entitat Termo y Mate de l’Uruguai.
Capítol a part merèixen algunes de les activitats que enguany han omplert el Parc i que demostren la implicació de les entitats, organismes públics i empreses. Destaca la coordinadora d’esplais i escoltes de Reus, que ha volgut implicar i fer participar als nens i les nenes perquè decideixin el Parc del futur.
Aquesta edició del Parc de Nadal ha comptat amb la participació de 53 entitats i organismes públics, la col·laboració de 24 empreses, i la feina de 430 monitors. Les dades de participació situen el parc en més de 43.000 visitants (un increment de quasi 4.000 respecte a l’edició anterior) i aquest increment es nota especialment en les jornades matinals. El promig d’estada al Parc se situa en les quatre hores i mtja per visitant. Els dies amb més visitants han estat el 27 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.