Notes de premsa

Janusz Kacprzyk recull el IV Premi Kaufmann

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/01/2007

lonès Janusz Kacprzyk, de la Polish Academy of Sciences de Varsòvia, recull aquest dilluns 22 de gener el IV Premi Kauffman amb què l’Ajuntament de Reus, la Fundació per a l’Estudi de la Gestió en la Incertesa (FEGI), i la Universitat Rovira i Virgili reconeixen la tasca de personalitats internacionals en l’àmbit acadèmic de l’economia.

Janusz Kacprzyk és una personalitat en el món de la recerca científica, fonamentalment en l’estudi dels elements tècnics en l’àmbit de la incertesa. Ha fet diversos estudis sobre la teoria dels sistemes lògics i intel·ligents, sobre el control en l’àmbit de la incertesa i la imprevisió, així com sobre les xarxes neuronals i les diverses aplicacions en l’àmbit de la tecnologia.
El lliurement del guardó tindrà lloc a la sala de plens del palau municipal a partir de les 20:00h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.