Notes de premsa

Reus recull 7.200 quilos de material per a la Caravana d’ajut al poble saharauí

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/01/2007

ha recollit 7.264 quilos de sucre, oli, llenties, arròs i pasta que formaran part de la 13a Caravana Catalana d'Ajut Humanitari per al Poble Sahrauí. El material embarcarà el mes de març al Port de Barcelona amb destí Orà fins a arribar als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria)

La població sahrauí viu disgregada des del 14 de novembre de 1975 amb la signatura dels Acords Tripartits de Madrid. Ara fa trenta anys que una part de la població restà al Sàhara Occidental, zona ocupada pel Marroc i l’altra, fugí cap al desert, buscant refugi en territori algerià. Des d’aleshores, més de 200.000 sahrauís sobreviuen a la “hammada” algeriana gràcies a l’ajut internacional.
La recollioda de material a Reus ha comptat amb la participació de les àrees d’Alcaldia, d’Hisenda i d’Arquitectura i Urbanisme de l’Ajuntament de Reus, la Biblioteca Central Xavier Amorós, els centres cívics Ponent, Llevant, Migjorn, el Carrilet, Mestral, l’Escola d'Art i Disseny, l’Església de Sant Bernat Calbó, l’Centre de Lectura, el Bar Campus, Plus Sant Bernat Calbó, Supermercats Raval, la Farmàcia Borràs, CEIP Alberich i Casas, CEIP Cèlia Artiga, CEIP Ciutat de Reus, CEIP General Prim, CEIP Joan Rebull, CEIP Marià Fortuny, CEIP Escola Mowgli, CEIP Pompeu Fabra, CEIP Prat de la Riba, CEIP Rubió i Ors, CEIP Sant Bernat Calbó, CEIP Teresa Miquel i Pàmies, CEIP la Vitxeta, l’Escola Puigcerver, l’Ajuntament de Riudoms i el Parc de Nadal d'Alforja i l’Ajuntament d'Alforja.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.