Notes de premsa

L’alcalde explica el nou hospital als centres cívics

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/02/2007

alde de Reus, Lluís M. Pérez, inicia aquest dimarts 6 de febrer un cicle de xerrades als centres cívics de la ciutat per explicar el projecte del nou hospital de Reus.

El cicle s’inicia aquest dimart al centre cívic Ponent, continuarà el dimarts 13 de febrer al centre cívic Mestral, i acabarà el 27 de febrer al centre cívic Migjorn. Totes les xerrades començaran a les 19:00h.
El consell d’administració d’INNOVA va aprovar el passat 15 de novembre adjudicar a la UTE formada per Dragados i AGELECTRIC la redacció del projecte del nou hospital de Reus. La proposta arquitectònica guanyadora és obra de Corea/Moran i Pich Aguilera. A partir de l’adjudicació, l’empresa disposa de 9 mesos per redactar el projecte bàsic i l’executiu i de 27 mesos per a l’execució del projecte. El projecte preveu una superfície de 73.991 m2 d’hospital, més 12.702 m2 d’aparcament.El pressupost d’adjudicació és de 71.728.181 euros.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.