Notes de premsa

L’Ajuntament inverteix 400.000 euros en la millora de la xarxa de camins

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 19/02/2007

a de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus projecta inversions en el paviment dels camins més prioritaris de la xarxa de camins del terme municipal adjudicades a PANASFALTO per un cost total de 396.836 euros. Les obres engloben 49.977 m2 de superfície de la xarxa, 9.955 metres lineals de camins.

D’acord amb l’estudi realitzat sobre els camins del terme municipal i les línies marcades en el Pla d’Acció de l’Espai Periurbà del Terme Municipal de Reus fruït del procés d’Agenda 21 Local, l’Ajuntament de Reus planteja arranjar mitjançant un tractament superficial amb aglomerat asfàltic els camins de primer ordre; amb formigó o asfalt els camins de segon ordre; i amb un tractament amb base de tot-ú pels camins de tercer ordre.
Els arranjaments van començar el 14 de febrer al camí de les Ànimes i s’aniran fent de manera escalonada fins a la primera quinzena de març. El camí de les Ànimes i el camí dels Morts seran arranjats amb tot-ú i formigó en alguns trams; el camí d’Aixemoreres serà arranjat amb formigó; i finalment aquells en els quals s’estendrà una capa d’aglomerat asfàltic són: el camí de Valls, el camí de la Font de Carbonell, camí de Riudoms a Vilaseca, el Camí del Burgar, el camí de Mas de Gassot, el camí de la carretera Vella de Salou, el camí de la Selva i el camí de Bellissens.
Els camins designats per arranjar-los amb asfalt actualment ja disposen d’un tractament amb rec asfàltic que ocasiona una despesa molt gran en el manteniment de la xarxa, amb la nova pavimentació encara que és un cost d’inversió més elevat el resultat amb manteniment és molt més baix.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.