Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 19/02/2007

s informa la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana s’han produït sis accidents a la ciutat, tres dels quals amb ferits. Igualment, s’han realitzat diferents detencions relacionades amb la seguretat ciutadana.

El primer dels tres accidents amb ferits va tenir lloc el divendres 16 a les 7:55h a la carretera de Tarragona, davant l’empresa Volvo. Un veí de Reus de 29 anys va resultar ferit a causa de la topada entre un vehicle Hyundai coupe amb matrícula de l’estat espanyol i un ciclomotor MBK. El jove va haver de ser traslladat i ingressat a l’Hospital de Sant Joan.
El dissabte 17 a les 16:00 h, un agent de la Guàrdia Urbana va resultar ferit lleu en ser atropellat a la cruïlla entre els carrers de Misericòrdia i d’Andreu de Bofarull per un turisme Citroen C amb matrícula de l’Estat que conduïa un veí de Reus de 53 anys. L’agent va ser atès a l’Hospital de Sant Joan d’un esquinç al genoll esquerre i va ser donat d’alta hores després.
Finalment, el diumenge 18 a les 0:10h, un vehicle Fiat Punto amb matrícula de l’estat espanyol va voltar quan circulava davant del número 10 de l’avinguda de President Companys. El conductor i únic ocupant del cotxe, un veí de Reus de 60 anys, va ser atès de ferides lleus a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta hores després. A més de les diligències per l’accident de circulació, la Guàrdia Urbana en va instruir unes altres per un presumpte delicte contra la seguretat de trànsit, ja que l’implicat es va negar a efectuar les proves d’alcoholemia.
D’altra banda, el divendres 16 a les 12:20 h, la Guàrdia Urbana va detenir a l’avinguda de Sant Jordi un menor d’edat veí de Reus per un presumpte delicte de violència de gènere. L’implicat hauria agredit a la seva companya sentimental, una veïna de Reus de 18 anys, la qual hauria ferit lleument. La noia va ser atesa a l’Hospital de Sant Joan i donada d’alta hores després. El detingut i diligències van ser traspassades a la Fiscalia de Menors de Tarragona.
El dissabte 17 a les 21:07 h, es van detenir a l’alçada del núymero 35 del passeig Prim dos veïns de Reus de 18 i 19 anys per els presumptes delictes de desobediència greu i resistència als agents de l’autoritat; desordres públics i amenaces. Els implicats van participar en una baralla multitudinària (de la quan se’n desconeixen les causes d’inici), i s’haurien comportat de forma violenta amb els agents que els identificaven. Els detinguts i les diligències es van traspassar al Cos Nacional de Policia.
Finalment, aproximadament a la mateixa hora, a l’alçada del carrer Vapor Vell del passeig Prim, es va incendiar una carrossa que participava a la rua del carnaval. El foc va ser apagat pels mateixos participants. Les flames van causar ferides lleus a un veí de Reus de 20 anys, el qual va ser donat d’alta moments desprès de ser atès a l’Hospital de Sant Joan. Una segona persona, una noia, també va resultat ferida lleu, malgrat tot no va ser atesa al mencionat centre sanitari.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.