Notes de premsa

Cicle d’audicions i tallers de música per als centres educatius

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/03/2007

a d’Educació i Família programa per tercer any consecutiu un cicle d'audicions i tallers de música adreçat als centres educatius de Reus i d'altres pobles de la comarca.

Un dels objectius de l'Àrea d'Educació i Família de l'Ajuntament de Reus és potenciar l’ ensenyament i les activitats musicals entre la comunitat educativa mitjançant el desenvolupament i l’organització d’activitats diverses durant el curs escolar.
En aquesta tercera edició, el cicle està adreçat especialment als alumnes d’educació infantil i secundària, ja que els de primària compten amb una altra oferta específica: el programa Fem Coral, els concerts familiars que s’han dut a terme aquesta tardor al Teatre Bartrina i l’espectacle de gran format de El Petit Liceu, al Teatre Fortuny, Els músics de Bremen.
En total, durant aquest mes de març, es faran 20 sessions per a educació infantil per en les quals hi passaran 1.376 escolars de 15 centres; i 6 sessions per a educació secundària amb 1.129 escolars de sis centres. Pel que fa a la participació d’alumnes d’educació primària en totes les activitats programades i descrites anteriorment és de 1.836 alumnes de Reus i comarca de diverses escoles.
Aquest curs escolar es duran a terme les audicions següents:
Audicions «Cançons d’animals»:Prat de la Riba i Joan Rebull ( 5 març); CEIP General Prim i CEIP Rubió i Ors (12 març), CEIP El Burgar i CEIP La Vitxeta (19 març), CEIP Sant Pau i CEIP Bon Soleil (26 març).
Audicions «Ritmes Llatins» (Auditori Palau Bofarull):CEIP Presentació, CEIP M.Cortina, IES S. Vilaseca i CEIPSant Josep (20 març).
Audicions «La Història de la música en 21 flautes»: IES Gaudí, IES Salvador Vilaseca, IES Gabriel Ferrater i CEIP St. Josep (28 de març).
Audicions «El poble dels instruments de vent»: CEIP Alberich i Cases i CEIP Misericòrdia (9 de març), CEIP Marià Fortuny (23 de març), CEIP General Prim i CEIP Mowgli (2 de març).
Audicions instruments de metall (Auditori Palau Bofarull): IES Gaudí, CEIP Maria Cortina, IES Gabriel Ferrater i CEIP Sant Josep (15 de març).
Audicions ˝El Poble dels instruments de corda˝: CEIP Alberich i CEIP Cases i Cèlia Artiga (6 de març), CEIP Ciutat de Reus i CEIP Joan Rebull (13 de març), Maria Cortina (20 de març).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.