Notes de premsa

El director general d’Economia Social, Treball Autònom del Ministeri de Treball, a unes jornades de l’IMFE

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 23/03/2007

arandell organitza el dimarts dia 27 de març a la sala d’actes de Redessa una jornada sobre el Treball autònom a Catalunya per tal d’oferir un espai de debat i de reconeixement d’aquest important col·lectiu de treballadores i treballadors i del seu impacte socioeconòmic al territori.

Els objectius de la jornada, que inaugurarà l’alcalde de Reus Lluís Miquel Pérez, són donar a conèixer la nova regulació que afecta al treball autònom, informar sobre la realitat d’aquest tipus de treball a Catalunya i reflexionar al voltant dels seus reptes i necessitats tant de present com de futur
El director general d’Economia Social, Treball Autònom i Fons Social Europeu del Ministeri de Treball i Assumptes Socials, el Sr. Juan José Barrera, presentarà la nova proposta de Llei de l’Estatut del Treball Autònom, un document que suposarà molts canvis respecte la situació actual. Per la seva banda el senyor Joan Antoni Santana, director del Gabinet Econòmic del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya exposarà els resultats d’un estudi realitzat per aquest organisme sobre la situació del treball autònom a Catalunya l’any 2005.
La segona part de l’acte oferirà una taula rodona, moderada pel president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, Isaac Sanromà, en la qual participaran les principals organitzacions d’autònoms de Catalunya. Salvador Duarte, president de la CTAC- UGT, organització present al Consell Estatal de l’Autònom.
Jordi Gutiérrez, secretari general de FS TRADE CCOO, que forma part de la recentment creada Taula d’Autònoms de Catalunya en la qual també hi són presents entitats com Fepime, Pimec-sefes, Unió de Pagesos i el Sindicat del Taxi de Catalunya, entre d’altres. I el Sr. Rafael Tatay, president de l’Associació Intersectorial d’Autònoms de Catalunya, AIAC-CETA, a Tarragona.
La cloenda anirà a càrrec de Mireia Franch, Directora General d’Economia Cooperativa, Social i d’Autoocupació del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i de Misericòrdia Dosaiguas, regidora de Formació de l’Ajuntament de Reus.
Aquesta jornada s’inclou dins del Cicle de jornades per al desenvolupament econòmic i la cohesió social que organitza la Fundació IMFE Mas Carandell, dins les accions del Pacte per a l’ocupació de les comarques de Tarragona, Pacte de Santes Creus, cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. També rep el suport de la Diputació de Tarragona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.