Notes de premsa

Mas Carandell ofereix un centenar de places en cursos d’estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 3/07/2007

ndació Mas Carandell ofereix un any més una oferta de cursos d’estiu per als mesos de juny i juliol, dels àmbits temàtics d’idiomes, informàtica, formació en el lleure, salut i alimentació. Hi ha un centenar de places i hores d’ara ja s’hi han matriculat una seixantena de persones.

Alguns cursos són reedicions de cursos que els estius anteriors han tingut una important demanda. Aquest és el cas de Monitor/a de menjador, Manipulador/a d’aliments i Conversa en anglès.
Altres accions formatives són una novetat, com ara el curs d’Educador/a de suport, que acaba de començar, o el Taller de manualitats que s’inicia el proper dia 6 i que es presenta com un complement o curs de perfeccionament adreçat, entre d’altres, a alumnes que durant la resta de l’any ja han realitzat alguna activitat de l’àmbit d’Educació i comunicació.
Dins de l’àmbit d’informàtica, Mas Carandell proposa tres cursos, un d’Introducció al vídeo digital a partir també del 6 de juliol, un de Tractament digital avançat d’imatges amb Photoshop i un de PowerPoint, que començarà la segona quinzena de juliol.
Per més informació, es pot consultar el web www.mascarandell.org, on també es poden consultar les condicions especials de preus a l’hora de matricular-se, amb la finalitat de gaudir dels avantatges que ofereix el sistema d’abonaments i descomptes de Mas Carandell.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.