Notes de premsa

Aigües de Reus s’ofereix als veïns per fer les obres per solucionar la filtració d’aigües residuals a les galeries Quer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 6/07/2007

t de les incidències de filtració d’aigües residuals a les Galeries Quer, l’empresa municipal Aigües de Reus ha ofert a la comunitat de veïns la possibilitat de realitzar les obres per solucionar les deficiències a la xarxa privada de l’esmentat edifici i ha lliurat un pressupost als veïns amb el detall de les actuacions que caldria emprendre. Aigües de Reus resta a l’espera de l’acceptació per part del veïns d’aquest pressupost.

Aigües de Reus continua a disposició dels veïns, com ha estat sempre, des que es va detectar la problemàtica. L’empresa municipal va redactar en el seu dia un primer informe, que ha estat ratificat per un segon informe redactat per una empresa externa i que constata que la xarxa municipal està en bon estat. L’informe diu que es veuen debilitats en la xarxa privada, deficiències que haurien de subsanar els seus propietaris.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.