Notes de premsa

Trenta joves es formen com a monitors de lleure en el marc de les activitats d’estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/07/2007

a joves participen en el curs de monitors de lleure infantil i juvenil que entre el 3 i el 17 de juliol es desenvolupa a La Palma de Reus en el marc de l’oferta formativa de les activitats d’estiu que coordina d’Àrea d’Educació i Família de l’Ajuntament de Reus.

El coordinador territorial de Joventut a Tarragona de la Generalitat de Catalunya, Jean Marc Segarra, junt amb el regidor de Joventut de Reus, Ernest París, visitarà aquesta dimecres 11 de juliol a les 12:00h La Palma on hi té lloc els curs de monitors de lleure. Durant la visita està prevista una atenció als mitjans de comunicació interessats.
El curs, organitzat per la Fundació Santa Maria de Siurana, forma part del capítol formatiu del programa d’activitats d’estiu. Va dirigit a majors de 18 anys i ofereix els coneixements bàsics, els recursos i les tècniques que s’utilitzen per educar en el lleure. Els objectius del curs són la capacitació dels participants per a conèixer millor els infants i els adolescents per a la resolució dels problemes de l’acció educativa; crear la consciència que un monitor és un educador; i presentar els diferents models institucionals on es desenvolupen aquestes activitats.
L’educació en valors, en la interculturalitat i la salut; el treball amb nois i noies amb discapacitats o amb desavantatges socials; la intervenció educativa; el coneixement de les infraestructures dels centres d’esplai i de les activitats de vacances; i la planificació i gestió dels recursos humans i materials formen part dels continguts del curs.
El curs consta d’una part teòrico-pràctica de 100 hores, que es completa amb unes pràctiques de 150 hores en algun centre o activitat d’educació en el lleure.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.