Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 16/07/2007

s informa la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana s’han produït 13 accidents de trànsit a la ciutat, 5 dels quals amb ferits.

El divendres 13 de juliol a les 20:50 h al carrer Adrià Gual es va produir la col·lisió entre un vehicle Peugeot 306 i un ciclomotor Yamaha. Va resultar ferit lleu el conductor del ciclomotor, un veí de l’Aleixar de 20 anys, el qual va ser donat d’alta de l’Hospital de Sant Joan un cop va ser atès.
El mateix dia, a les 16:18 h van xocar dos turismes a la cruïlla entre els carrers Camí de l’Aigua Nova i Sant Antoni Maria Claret. Com a conseqüència de la topada, el conductor d’un dels vehicles, un jove de 21 anys, va quedar ferit lleu i va ser atès a l’hospital de Sant Joan.
A les 5:05 d’aquest matí, dues noies de 24 i 21 anys han resultat ferides greus quan el ciclomotor amb el qual circulaven per la carretera de Tarragona s’ha sortit de la via, a l’alçada de l’empresa Brasilia. Una d’elles ha quedat ingressada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, mentre que l’altra l’han hagut de traslladar a Barcelona, després de rebre una primera atenció mèdica a l’hospital Sant Joan de Reus.
A aquests accidents cal sumar dos atropellaments. El primer, dissabte, a les 11:05, al pas de vianants situat a la cruïlla entre la Riera de Miró i el carrer de Dom Bosco. Va resultar ferida una dona de 49 anys, i veïna de Reus que va quedar ingressada a l’hospital de Sant Joan en observació. El segon va ser diumenge, al voltant de les 11:00 h, quan un turisme va atropellar a un home de 72 anys i veí de Reus, quan travessava l’avinguda de Països Catalans, a l’alçada de carrer de l’Alcalde Joan Bertran. L’home va refusar l’assistència mèdica.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.