Notes de premsa

Uns 500 escolars participen dijous a la festa dels Casals d’Estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/07/2007

00 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys participaran aquest dijous 19 de juliol a la festa dels Casals d’Estiu que tindrà lloc entre les 10:00 i les 12:00 h al parc del Mas Miarnau.

Els usuaris dels casals municipals i dels organitzats per les entitats participaran en una festa conjunta organitzada per la Regidoria d’Educació i Formació. Entre les activitats programades hi ha un espectacle de cercavila a càrrec del grup Xarop de Canya.
Enguany tres escoles han acollit els casals municipals: el CEIP Prim (on s’hi estan realitzant dos casals, un dels quals adaptat per a nens i nenes amb gran discapacitat), el CEIP Rubió i Ors i el CEIP Sant Bernat Calbó. Tots els casals estan a ple funcionament des de fa 4 setmanes.
Els casals organitzats per les entitats són l’AEG Mare de Déu de Montsant-Verge del Cim, l’ EG Ben Enllà, l’Esplai Albada, l’Esplai Fem-nos Amics i l’Esplai el Drac.
La proposta dels casals municipals d’enguany segueix els criteris dels Plans d’Entorn. En aquest sentit, s’ha comptat amb la Coordinadora d’Entitats i Escoltes de Reus alhora de proposar les ubicacions més adequades per tal de que totes les zones de la ciutat quedessin cobertes, ja sigui per alguna entitat o per un casal municipal.
L’activitat dels casals d’estiu no es limita a les programades al mateix centre. A banda de la sortida tradicional a les piscines municipals i de realitzar les setmanes temàtiques (com la festa major, el fons marí o els planetes) els usuaris dels casals fan activitats al Centre de Recursos Mediambientals, gaudeixen de la Biblioteca, i en col·laboració amb la regidoria de Serveis Socials reben la visita de conta contes, entre altres iniciatives.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.