Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 23/07/2007

s informa la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana s’han produït sis accidents de trànsit a la ciutat, tres dels quals amb ferits

El dissabte 21 a les 17:45 hores, es va produir la caiguda d’un ciclomotor Keeway Foan quan circulava per la plaça de la Sang, com a conseqüència de l’aigua de pluja que hi havia acumulada a la calçada. La conductora, una veïna de Reus de 21 anys, va ser traslladada a l’Hospital Sant Joan, on va ser atesa de les ferides lleus que va patir.
A les 19:25 hores, a la cruïlla entre l’avinguda dels Països Catalans i el carrer Doctor Ferran, es va produir la col·lisió entre un turisme Audi A4 amb matricula de Tarragona, conduït per un veí de Reus de 62 anys, un i Seat Toledo amb matrícula de Barcelona, conduït per veí de Cornellà de Llobregat de 22 anys. A conseqüència de la topada, el primer cotxe va sortir desplaçat i va atropellar tres vianants: un home de 68 anys i veí de Reus, i dues veïnes de Reus de 59 i 65 anys . Tant els conductors dels vehicles implicats com els tres vianants van resultat ferits lleus. Tots ells van ser atesos a l’Hospital de Sant Joan.
Finalment, també el dissabte a les 19:30 h, la Guàrdia Urbana va atendre una trucada del teléfon d’emergències 112 alertant que un ciclista hjavia caigut tot sol mentre circulava pel carrer de Pere Martell. El ciclista, un veí de Reus de 26 anys, va ser traslladat a l’Hospital de Sant Joan per ser atès d’una fractura del nas i diverses rascades.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.