Notes de premsa

Adjudicat el servei de restauració del Gaudí Centre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 1/08/2007

cietat municipal GUPSA ha adjudicat per unanimitat a la societat El Racó de Port Vinyols SL el servei de restauració del Gaudí Centre.

L’administrador d’aquesta d’El Racó de Port Vinyols SL és Diego Campos Muñoz, que alhora és el propietari del restaurant Rincón de Diego de Cambrils, un dels establiments més prestigiosos de la Costa Daurada, obert des de 1983 al carrer Drassanes, al costat del Club Nàutic, conegut per la seva cuina d’autor de peix i marisc i distingit amb una estrella a la Guia Michelin.
Diego Campos ha manifestat en la memòria del projecte que presentar-se aquesta convocatòria representa per ell «un repte professional i una satisfacció personal poder ser present en un edifici tan emblemàtic com és el Gaudí Centre».
Campos va néixer a Jaén el 1952 però resideix des dels 12 anys a Tarragona. Va començar en l’art de la ciuna als 14 anys als 24 va obrir el seu primer establiment. Entre 1979 i 1982 va gestionar el restaurant del Club Esportiu de Vilafortuny. Un any després, l’11 de març de 1983 va inaugurar el restaurant Rincon de Diego, que porta amb la seva dona Montse Albiol, el novembre de 2005 va aconseguir una estrella Michelin, compta amb 12 professionals i 300 referències de vins i des de l’any 86 organitza dues jornades gastronòmiques anuals, unes al març-abril relacionades amb el cava i el marisc i unes altres l’octubre-novembre per triar els plats de la nova temporada. Des del 2006 gestiona i se n’encarrega amb el seu fill Rubén de la cuina del servei de restauració del Club Nàutic de Cambrils, que també aspira a esdevenir una referència de la gastronomia local.
La taula d’adjudicació de GUPSA ha valorat especialment tres factors a l’hora de triar el projecte d’El Racó de Port Vinyols SL. D’una banda, el prestigi del restaurador Diego Campos (que va començar en l’art de la cuina als 14 anys i als 23 va obrir el seu primer restaurant a Tarragona). De l’altra, els professionals que se n’encarregaran de la decoració i la cuina i, per últim, el caràcter innovador i atrevit de les propostes presentades, en línia amb el propi equipament.
El projecte decoratiu del restaurant anirà a càrrec de la reusenca Josepa Vilà i Agràs, que, entre d’altres, ha estat l’encarregada de la rehabilitació de l’emblemàtica botiga-sastreria Casa Pujol, de l’edifici de la joieria Santi Pàmies (en col·laboració amb l’arquitecte Joaquín Lacruz) o la sastreria Pujol Vilà (en col·laboració amb Josep Oliva).
Pel que fa a l’equipament de la cuina, el projecte anirà a càrrec de l’empresa Garcia & Casademont SA, que entre d’altres ha equipat la cuina d’El Bulli, del Racó de Can Fabes, el Celler de Can Roca o El Sant Pau de Carme Ruscalleda.
El restaurant es dirà Gaudí R de Diego, tindrà una capacitat per a unes cent persones, suposarà una inversió superior als 800.000 euros i es preveu que obri portes abans de finals d’any.
Als dos laterals de la terrassa (corresponents als carrers Monterols i del Vidre) hi haurà un seguit d’estructures independents d’al·lumini amb taula de mides de 120x75cm, dos bancs de dues places cadascun i lones mòbils al sostre i laterals.
A la part frontal de la terrassa, la part de façana que dóna a la plaça del Mercadal, s’ambientarà a modus de chill out i convidarà a relaxar-se i escoltar música amb unes vistes genuïnes del campanar de la Prioral il·luminat. En concret hi haurà sofàs, puffs, cadires tipus chaise longue i taules baixes.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.