Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/08/2007

lluns, 20 d’agost, començaran unes prospeccions al carrer de La Selva del Camp prèvies a les obres de la segona fase de la renovació de la xarxa de sanejament. Per fer les prospeccions, que duraran una setmana, caldrà limitar la circulació en aquest tram.

No es podrà aparcar al carrer de la Selva del Camp, en el tram comprès entre els carrers de Sant Vicenç i d’Anselm Clavé. La circulació estarà tallada per als vehicles provinents del carrer del Doctor Robert i Alt de Sant Pere i de la plaça d’Antoni Sabater. El carrer de Sant Miquel canviarà de sentit de circulació en el tram comprès entre els carrer de Sant Miquel i el carrer de Sant Vicenç per donar accés als veïns dels pàrquings del carrer de Sant Vicenç. També es garanteix l’accés als aparcaments particulars en tots els carrers afectats per talls.
D’altra banda, amb motiu de les obres de renovació de la xarxa d’aigües residuals i pluvials , a partir del mateix dilluns, 20 d’agost, el carrer Riudecols estarà tancat al trànsit de vehicles. Es permetrà l’accés dels veïns mentre sigui possible i es prohibirà l’estacionament a tot el carrer. També es tallarà el camí de la Pedrera del Cobic, en el tram comprès entre el carrer Botarell i l’avinguda del Comerç per a la construcció d’un pou de les mateixes obres. Per aquest motiu el carrer Botarell passarà a ser de 2 sentits de circulació. Tan bon punt s’acabi la construcció d’aquest pou, el carrer Botarell tornarà a ser d’un sol sentit de circulació i el tram comprès entre carrer Botarell i avinguda del Comerç, quedarà obert a la circulació de vehicles, tot i que el carrer Riudecols continuarà tallat per les obres. El conjunt dels treballs té una durada prevista de dos mesos.
Altres talls de circulació previstos són:

TALL: C/ROSER
MOTIU: NETEJA DE CLAVEGUERAM
DIA: 21 D'AGOST DE 2007, de 14:00 h., a les 16:00 h.

TALL : C/ GERMANOR
MOTIU: NETEJA DE CLAVEGUERAM
DIA : 27 D'AGOST DE 2007 , de 08:00 h., a les 20:00 h.

TALL : C/ POBLA DE MAFUMET
MOTIU : INSTAL·LACIÓ D’UNA GRUA
DIA : 26/08/07, de 08:00 h a 20:00 h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.