Notes de premsa

Els professors d’educació física reben formació sobre malalties metabòliques i respiratòries en els alumnes

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 3/09/2007

ies 5 i 6 de setembre se celebra a Reus la 18a Trobada de Mestres d’Educació Física del Baix Camp a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. La trobada forma part d’un programa de dinamització esportiva que promou, entre d’altres objectius, la formació continuada dels mestres d’educació física. Aquesta vegada, els 45 mestres participants assistiran a un seminari sobre l’educació física dels alumnes amb malalties metabòliques, com l’obestitat i la diabetis, i respiratòries, com l’asma.

La Regidoria de l’Esport de l’Ajuntament de Reus, mitjançant la societat municipal Reus Esport i Lleure, i en col.laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp, i l’Àrea d’Esports de Cambrils, conjuntament amb els ajuntaments de la comarca organitza la trobada del Programa de dinamització esportiva a primària i secundària.
La jornada s’iniciarà a les 9:00 h amb la presentació de les activitats previstes per al curs 2007-2008 en el programa de dinamització esportiva, adreçades els alumnes de primària i secundària i als mestres d’educació física del Baix Camp. Posteriorment, de 10:30 h a 14:00 h, es farà la sessió teòrica sobre el tractament a l’aula d’educació física dels alumnes amb malalties metabòliques (obesitat i diabetis) i respiratòries (asma, i asma induït per esforç). La sessió anirà a càrrec de Dolors Aguas, Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Directora d’activitats i programes de Reus Esport i Lleure SA.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.