Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus presenta el programa d’actes per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 4/09/2007

a de Cultura de l’Ajuntament de Reus ha programat diversos actes per tal d’acompanyar la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. A banda del protocolari discurs de l’Onze de Setembre, s’han programat un concert i una ofrena floral a la plaça del Baluard, amb l’acompanyament musical del quartet de corda Alaquarta, entre d’altres actes. Jordi Pujol que, tal com s’ha sabut a les últimes hores, rebrà la medalla d’or de la Generalitat el mateix 11 de setembre, no podrà fer la conferència institucional a Reus, tal com estava previst.

El dilluns, 10 de setembre, a les 18:30 h, hi haurà una Ballada de Sardanes a la plaça del Mercadal, amb la Cobla Reus Jove. Ja al vespre, a les 20:15 h, hi haurà castells amb els Xiquets de Reus a la plaça del Mercadal. I el mateix dia, a les 23:00 h, es farà un concert a les Peixateries Velles, amb el grup reusenc de música folk, Trencasons, que donaran pas als Aramateix, la banda liderada per l’ex cantant dels Brams, Francesc Rivera, Titot, que ompliran la plaça de rock, ska i funk rock, i que interpretaran cançons del seu disc de presentació.
L’11 de Setembre
Durant el matí de l’Onze de Setembre, de 10:00 h a 12:00 h, el quartet de corda Alaquarta acompanyarà l’Ofrena floral de l’Onze de Setembre prevista a la plaça del Baluard.
Tot i que inicialment estava previst que Jordi Pujol pronunciés el Parlament institucional de l’Onze de Setembre, no ho podrà fer donat que, tal com s’ha fet públic a les últimes hores, el mateix dia, la Generalitat li lliurarà la medalla d’or, la màxima distinció que concedeix el govern de Catalunya. Properament s’anunciarà qui serà l’encarregat de pronunciar el discurs institucional.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.