Notes de premsa

Reunió de la Xarxa d’Activitats Culturals «Transversal», a Perpinyà

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 5/09/2007

alde de Reus, Lluís M. Pérez, i la regidora cap d’Àrea de Cultura, Empar Pont es desplacen aquest dimecres, 5 de setembre, a Perpinyà per participar en la reunió de la Xarxa d’Activitats Culturals, Transversal. L’organisme aplega catorze ciutats mitjanes de Catalunya que volen assumir el risc de la producció de noves propostes, especialment en l’àmbit de la creació i cultura contemporànies, que comparteixen el sentiment que tot el territori és igualment generador i receptor en el terreny de la creació i que promouen la intervenció de l’administració pública en el reequilibri dels serveis culturals que reben els ciutadans.

Les ciutats que integren la xarxa són Figueres, Girona, Granollers, La Seu d’Urgell, Lleida, Manresa, Mataró, Olot, Perpinyà, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa, Vic i Vilanova i la Geltrú.
Els projectes en què treballa Transversal inclouen arts visuals, arts escèniques, jornades culturals euroregionals, l’edició de Transversal (revista de cultura contemporània) i el Projecte Anella Cultural —el més ambiciós i de més dimensió—, que es presentarà properament.
La trobada del Consell Directiu se celebra al Teatre Municipal Jean Cocteau de Perpinyà, la ciutat que ha ostentat durant el darrer semestre la presidència de la Xarxa Transversal. Durant la reunió es nomenarà la nova presidència per al proper semestre. La presidència es rotatòria i semestral entre les 14 ciutats que formen el consorci. Reus ho va ser el primer semestre de 2006.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.