Notes de premsa

Més de 9.000 persones ja han visitat el Gaudí Centre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 6/09/2007

tal de 9.149 persones han visitat el Gaudí Centre fins el 3 de setembre, des que va obrir les portes el 25 de juny, data en què es commemoraven 155 anys dels naixement d’Antoni Gaudí a Reus. Aquell primer dia, el Gaudí Centre va realitzar una jornada de portes obertes per als reusencs, a la qual van assistir 857 visitants.

Un 19% dels visitants del Gaudí Centre han estat ciutadans de Reus, un 18% eren catalans, un 20% eren espanyols i un 43% procedien d’altres països. Entre el públic català, més del 60% procedien de la ciutat de Barcelona i de les seves rodalies; En quant als visitants espanyols, se situen en primer lloc els que procedeixen de la Comunitat de Madrid (23%) i la Comunitat Valenciana (14%), seguit dels del País Basc (11%); Finalment, entre el total d’estrangers, cal destacar que quasi la meitat d’ells, un 45%, eren de nacionalitat francesa, seguits dels que procedien de Rússia, que representen un 18% dels estrangers. Cal destacar que els visitants procedents de França representen el 19% del total de tots els visitants que van realitzar la visita al Gaudí Centre durant aquest estiu, i després del públic espanyol, és el col·lectiu més nombrós al Gaudí Centre.
El perfil dels visitants del Gaudí Centre d’aquest estiu, (majoritàriament públic que no viatja amb grups organitzats) és el d’un visitant que passa les seves vacances a la Costa Daurada i que realitza la seva visita a Reus en família. Segons les dades del Patronat Municipal de Turisme i Comerç:
- Un 30% del total dels visitants del Gaudí Centre són nens i joves menors de 20 anys, un 42% tenen entre 21 i 45 anys, un 18 % tenen entre 46 i 60 anys, i el 10% restant són majors de 60 anys.
- El 60% havia realitzat o anava a conèixer la Ruta del Modernisme de Reus.
- El 74% qualifica de «molt bona» la seva visita al Gaudí Centre i un 26% la defineix de «bona».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.