Notes de premsa

Reus Transport signa un conveni amb Logista per ampliar la distribució de les T10 als estancs i aviat posarà en marxa la targeta sense contacte

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 17/09/2007

tir del pròxim dilluns, 24 de setembre, les targetes de 10 viatges dels autobusos de Reus Transport es podran adquirir a qualsevol dels estancs de la ciutat. Per formalitzar aquest acord, Reus Transport ha signat avui un conveni amb Logista, que és titular de 18 estancs a Reus. És un pas inicial que ha de propiciar a principi de l’any 2008 la posada en marxa de la “targeta sense contacte”, que funciona mitjançant un dispositiu electrònic que permet validar els viatges sense necessitat de marcar, només apropant la targeta a un aparell.

Aquesta tecnologia agilitarà l’accés als autobusos i permetrà d’aquesta manera reduir el temps d’aturada en cada parada. Quan es posi en marxa, les T10 es podran recarregar als mateixos estancs i Logista té l’experiència i la tecnologia necessària per donar aquest servei, que ja aplica amb èxit a altres punts de l’Estat.
La venda en estanc s’afegeix a la que ja es feia en els quioscos de Roslena de forma que la xarxa suma un total de 56 punts de venda. Amb això, l’empresa pública del transport urbà de Reus pretén millorar la qualitat, l’eficàcia i l’eficiència de la seva xarxa de transport amb la voluntat d’apropar els punts de venda als clients potencials. Els estancs lluiran un adherent identificatiu de venda de títols de transport.
El conveni l’han signat avui el president de Reus Transport, José Magrazó i Antonio Aguayo, director de la zona catalana-balear de Logista. Logista és un operador logístic i de distribució integral que ha consolidat la seva presència en els sectors del tabac, documents, títols de transport, publicacions, llibres i serveis logístics a mida.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.