Notes de premsa

Cal Massó presenta l’exposició «Resistències/dissidències»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 26/09/2007

ntre d’Art Cal Massó programa del 27 de setembre al 18 d’octubre el cicle d’Ovni. Arxius de l’Observatori amb l’exposició «Resistències/dissidències», cada dijous, de 19:00 h a 20:00 h.

OVNI. Arxius de l'Observatori té la intenció de facilitar una crítica de la cultura contemporània utilitzant diferents estratègies: videoart, documental independent i arqueologia dels mass media.
Els Arxius d’on provenen les obres de l’exposició Resistències / Dissidències, recullen tota una constel·lació de treballs dispars, el seu denominador comú és la lliure expressió i reflexió sobre les pors i els plaers individuals i col·lectius; construint en conjunt una visió de múltiples facetes, milers de petits ulls que aprofundeixen i exploren el nostre món, o n’anuncien d'altres possibles. Un discurs, els principals valors del qual, són l’heterogeneïtat, la contradicció i la subjectivitat des del qual es realitza. Un revulsiu a la clonació i repetició dels mass media corporatius.
PROGRAMA 1 (75 minuts): Dijous, 27 de setembre.
- La Barcelona que no se ve, la que se esconde (17’) (Captura Raval OVNI - TEB), Blanca Isabel Cardoso, Enrico Missana, Fatima Kamal, Marta Corti, Marta Cortiona, Espanya, 2004.
- 1991 NextHundredYears (15') Abu Ali, EUA - el Marroc, 1991-2004.
- Texas Sunrise (20') Lluís Escartin, Espanya – EUA, 1991.
- El Canto de la Noche (22') Xavier Hurtado, Colòmbia – Espanya 2003.
PROGRAMA 2 (75 minuts): Dijous, 4 d’octubre.
- El Forat (75') José Maria V. Peña, Espanya, 2004.
PROGRAMA 3 (50 minuts): dijous, 11 d’octubre.
- Nablus, la ciudad fantasma (32') Alberto Arce, María Moreno, Palestina- Espanya, 2004.
- La Resistencia del Maíz (18’) MingaSocial, Equador, 2003.
PROGRAMA 4 (60 minuts): Dijous, 18 d’octubre.
- Iraq Occupied Land, (60') Khilafah, 2005.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.