Notes de premsa

Una delegació d’escoles de Finlàndia, Islàndia, Estònia i Escòcia visita Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/10/2007

alde de Reus, Lluís M. Pérez, i la regidora cap d’Àrea d’Educació i Formació, Misericòrdia Dosaiguas, rebran aquest dissabte 20 d’octubre una delegació d’escoles de Finlàndia, Islàndia, Estònia i Escòcia que aquests dies visita la ciutat en el marc del projecte educatiu europeu Comenius.

L’Escola Joan Rebull de Reus participa, junt a escoles de diferents països europeus, del Projecte Comenius. Comenius és un acció de la Comissió Europea en el marc del Programa Sòcrates per a la promoció del pensament europeu en les escoles europees. El seu objectiu és promoure l’interès per l’adquisició de llengües estrangeres, així com la mobilitat i establir un ambient multicultural, evitant la marginació i millorant la qualitat de les classes. Va destinar a alumnes i professors de centres no universitaris així com a associacions, ONGs i organismes relacionats amb l’educació.
L’escola Joan Rebull comparteix projecte amb escoles de Finlàndia, Islàndia, Estònia i Escòcia. Dins del programa d’intercanvis una delegació d’aquests països visitarà la nostra ciutat del 18 al 20 d’octubre. Els dos primers dies estaran dedicats a feines vinculades amb l’intercanvi d’experiències docents i dissabte realitzaran una visita a diferents punts de la ciutat, amb el següent programa:
· 10:00 h: Visita a la Ruta Modernista.
· 13:30 h: Recepció oficial als jardins de la Casa Rull a càrrec de l’alcalde, Lluís Miquel Pérez, i de la Regidora d’Educació i Formació, Misericòrdia Dosaiguas.
· 17:00 h: Visita al Gaudí Centre.
· 21:30 h: Assistència a l’obra «Recorrido…recorrer», de la companyia de dansa Losdedae dins del Festival Mésdansa’97, al Teatre Bartrina.
Els mitjans de comunicació interessats se’ls atendrà desprès de la recepció que es farà a les 13:30 h als jardins de la Casa Rull.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.