Notes de premsa

Teatre de denúncia, a càrrec del Colectivo de Mujeres de Matagalpa

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 23/10/2007

gidoria de Solidaritat i Cooperació informa que aquest dimecres, 24 d’octubre, visita la ciutat de Reus el Colectivo de Mujeres de Matagalpa. A les 12:00 h seran a l'IES Gaudí amb alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior i representaran l'obra «Camino a laguna seca». Amb un llenguatge molt nicaragüenc, l'obra planteja diversos conflictes que es generen al voltant del tema de l'aigua: l'escassetat, la distribució desigual, la privatització, la contaminació, les deixalles, i la necessitat de contribuir a transformar aquesta situació.

I al vespre, a les 20:00 h i al teatre de l'IES Vilaseca, representaran l'obra "Habría que..." , que analitza el que està succeint al món i comenta les coses que es podrien fer per canviar la realitat.
El Colectivo de Mujeres de Matagalpa va començar la seva història a mitjans 80, a Matagalpa (Nicaragua), per la necessitat que els drets de les dones es visibilitzessin i s'incorporessin a les polítiques públiques.
A través del teatre, els debats, les cançons, les conferències, els tallers i els intercanvis fan sensibilització al nord i apropen la realitat del sud.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.