Notes de premsa

L’Anella Cultural, amb la participació de Reus, amplia fronteres més enllà de l’Atlàntic en el marc del festival Art Futura

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/10/2007

utat de Reus, a través del seu Centre d’Art Cal Massó, torna a participar en el selecte grup de ciutats i organismes que fan un pas més en l’experimentació per bastir una gran “Anella Cultural Global”, tal i com l’han batejat des de l’Anella Cultural de Catalunya.

Les institucions que componen l’Anella Cultural a Catalunya han programat per aquest divendres i dissabte diferents retransmissions en directe dins del festival Art Futura de Barcelona. Aquesta vegada les retransmissions seran en els dos sentits de Reus a Barcelona i de Barcelona a Reus i els àmbits de difusió s’amplien més enllà de l’Atlàntic i hi participaran entitats de llocs tan distants com el Canadà, els EUA i el Brasil.
La Fundació I2Cat, una de les entitats impulsores de l’Anella Cultural, aprofita Art Futura per a fer un pas més en l’ús de les noves tecnologies, de manera que s’utilitzaran eines informàtiques i de telecomunicacions més potents i que garanteixen més qualitat en el transport, retransmissió i velocitat de la imatge i el so.
Reus ja forma part del grup capdavanter de l’Anella Cultural, i atès que ja disposa de la infraestructura i equipaments bàsics per a connectar-se des de Cal Massó, també ha volgut prendre part en aquesta experiència novedosa que ara també implica institucions del continent americà.
L’activitat produïda des de Cal Massó que es difondrà dins el festival Art Futura és el cicle de vídeocreació Percepcions: els treballs previstos per a emetre’s aquest divendres es passaran en directe a través de l’Anella Cultural dins d’Art Futura.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.