Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/10/2007

t cap de setmana s’han produit cinc accidents de trànsit a la ciutat, tres dels quals amb ferits.

El divendres 26, a les 19.38 h, a l’alçada del número 108 de l’avinguda dels Països Catalans, es va produir la topada entre un vehicle BMW 318, un Ford Focus i Ford Mondeo. Va resultar ferida lleu la conductora del segon vehicle, una veïna de Vinaròs de 48 anys, la qual va ser atesa i donada d’alta de l’Hospital de Sant Joan hores després.
Dissabte 27, a les 17:37 h, al pas de vianants de la cruïlla entre l’avinguda Jaume I i elcarrer Balmes, es va produir l’atropellament d’un veí de Reus de 25 anys, per part d’un turisme Renault Megane. El vianant va resultar ferit lleu a la cama dreta. Va ser traslladat i donat d’alta de l’Hospital de Sant Joan després de ser-hi atès.
Finalment, dilluns 29 a les 00:23 h al carrer Pintor Fuster, a l’alçada del Pavelló Olímpic, es va produir la col·lisió entre un Mercedes Benz 300 i un ciclomotor Rieju Matrix. El conductor del turisme va fugir i, uns metres més lluny, va xocar amb un turisme Citroen C5. Va resultar ferit lleu a la cama i la mà esquerra, el conductor del ciclomotor, un veí de Reus de 18 anys, el qual va ser atès a l’Hospital de Sant Joan. El conductor que havia intentat fugir es va negar a realitzar les proves d’alcoholemia, motiu pel qual va ser detingut per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. El detingut, amb les diligències, l’han traslladat al Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.