Notes de premsa

El Mercat Solidari fa una recaptació rècord per al Perú

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/10/2007

è Mercat Solidari de tardor "Correm pel Perú" del dissabte passat, organitzat per la Regidoria de Solidaritat i Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Reus, ha recollit 5.767,48 euros. Aquesta ha estat l’edició del Mercat Solidari que ha aplegat més diners.

Els establiments col·laboradors aquesta ocasió han estat:
ABACUS Cooperativa
Amca
Associació de Veïns l’Harmonia del Carme
Associació de Venedors del Mercat Central
Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona “La Caixa”
Comercial de Maquinaria Morillo, SA
Comercial Valira, SA
Emilio Miró Salvat, SA
Carrefour Reus
La Cervesera
Llibreria Gaudí
Patateria Laurie
Pragma General d’Edicions, SL
Punt de Cafè
Restaurant Pizzeria Bella Italia
Ribas y cia., SA (RYCSA)
Ricart Núvies
Suau
Supermercats Raval, SA
Tallers Joieria Blázquez

La recaptació es destinarà a la reconstrucció d’habitatges i a l’assistència en necessitats bàsiques a les famílies afectades pel terratrèmol que sacsejà el Perú el passat agost. La quantitat recollida la gestionarà el Centre Llatinoamericà de Reus que treballa a Perú amb l’Asociación ILLA, Centro de Educación y Comunicación i Radio La Achirana, emissora comunitària conduïda per dones a Pachacútec, Ica. El Consell de Solidaritat té constància del seu treball i responsabilitat, i que des del moment del terratrèmol estan realitzant tasques d’assistència als districtes de Pachacútec, Tate, Parcota, Ocucaje, San José de los Molinos i Salas.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.