Notes de premsa

Mor el director de Comunicació Corporativa de l’Ajuntament de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Diumenge, 4/11/2007

i Arnavat, director de Comunicació Corporativa de l’Ajuntament de Reus, ha mort aquest diumenge 4 de novembre als 52 anys. Claudi Arnavat ha estat l’artífex d’un procés profund de reforma i modernització de la imatge i de la comunicació corporativa de l’Ajuntament de Reus.

Des de l’any 2000, Arnavat ha estat el màxim responsable de la comunicació corporativa de l’Ajuntament de Reus, adscrita a l’àrea d’Alcaldia, i que concentra les funcions comunicatives i gestiona integralment la imatge corporativa del Grup Ajuntament.
En aquest càrrec, ha creat el Manual de Normes de Comunicació Corporativa, ha impulsat i ha estat el responsable de l’aplicació del Programa d’Identitat Visual que ha permès unificar la identitat corporativa municipal. Durant aquesta etapa, ha liderat el redisseny i la modernització dels mitjans corporatius El Mercadal, la gaseta municipal, i el web reus.net i reus.cat, i ha impulsat nous mitjans de comunicació com els Papers estratègics i el butlletí de comunicació interna De dins. Pel que fa als mitjans corporatius, Claudi Arnavat ha tingut un paper destacat en l’obtenció de la llicència de televisió digital terrestre que explotarà en exclusiva l’Ajuntament de Reus i ha sentat les bases de la futura televisió municipal.
En aquesta etapa, ha promogut campanyes institucionals com la de «Reus, impuls 2005», que va incloure l’exposició «La ciutat que volem», i que va ser l’expressió visual dels processos estratègics engegats l’any 2000. Claudi Arnavat ha impulsat també l’adequació de la sala de premsa Anton Borrell com una peça clau de la relació entre els mitjans de comunicació i l’Ajuntament.
Durant la seva etapa al capdavant de la DCC, s’han editat la Història General de Reus i els primers volums de les obres completes de Xavier Amorós.
D’altra banda, també ha exercit la docència com a professor associat de l’assignatura Imatge Corporativa a la Universitat Rovira i Virgili de 2003 a 2006. Ha estat membre del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i de l’Associació per a la creació del Col·legi de Dissenyadors Gràfics de Catalunya (Codig). L’any 1994, va rebre el Premi Barcelona de Grafisme i Comunicació Municipal a Catalunya.
De formació acadèmica periodística, s’ha dedicat professionalment a la comunicació en les seves diverses facetes: des dels seus inicis com a corresponsal del diari Tele/Exprés a la seva actual dedicació a la Comunicació Corporativa de l’Ajuntament de Reus, passant per períodes d’intensa dedicació a l’edició de premsa, a les campanyes electorals d’abast local i nacional i a la creació i implementació de programes d’identitat corporativa per a empreses i institucions.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.