Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 23/11/2007

s informa la Guàrdia Urbana, aquest dijous, 22 de novembre, s’han produït dos accidents amb ferits lleus.

El primer, a les 8:00 h, va ser per la topada entre dos ciclomotors, conduïts per dos joves de 16 i 17 anys respectivament. El més jove va haver de ser atès, per lesions, al Centre d’Atenció Primària del carrer d’Astorga per ferides de caràcter lleu i poc després va anar pels seus propis mitjans a l’hospital de Sant Joan.
A les 21:10 h, una dona de 25 anys i veïna de Reus va resultar ferida lleu en ser atropellada per un quatricicle, quan travessava un pas de vianants a la plaça de la Llibertat. La dona va ser traslladada en ambulància a l’hospital de Sant Joan on va ser ateses d’algunes lesions.
D’altra banda, la Guàrdia Urbana i els Bombers de la Generalitat van trobar al voltant de les 21:00 h el cos sense vida d’un home de 52 anys, al seu domicili del carrer Donotea. La Guàrdia Urbana i els Bombers van intervenir arran de la trucada d’una veïna que denunciava la forta olor que sortia de l’immoble. La Guàrdia Urbana va comunicar els fets al Cos Nacional de Policia que es va fer càrrec del cas.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.