Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 26/11/2007

s informa la Guàrdia Urbana, durant el cap de setmana s’han registrat cinc accidents de trànsit sense víctimes i un sisè que ha tingut com a resultat un ferit lleu.

El ferit lleu és un home de 33 anys i veí de Reus que va caure del ciclomotor que conduïa. L’accident va tenir lloc al voltant a les 23:45 h de dissabte, al raval de Jesús. El jove va ser traslladat a l’hospital de Sant Joan on va ser atès per policontusions i donat d’alta hores després.
D’altra banda, dissabte, a les 6:20 h, la Guàrdia Urbana de Reus va detenir dos veïns de Reus, de 35 i 17 anys per un presumpte delicte de robatori amb intimidació. Els implicats haurien pres una jaqueta amb claus i un telèfon mòbil a un home de 43 anys i també veí de la ciutat. La víctima, que va alertar telèfonicament a la policia, va seguir els autors dels fets fins al carrer d’Andreu Bofarull on van ser detinguts.
El diumenge, al voltant de les 4:00 h de la matinada, la Guàrdia Urbana va detenir un veí de Reus de 39 anys, també per un presumpte delicte de robatori amb força. En aquest cas, els agents el van enganxar in fraganti quan robava a l’interior d’un turisme amb matrícula de Barcelona aparcat a la plaça de Ghandi.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.