Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 10/12/2007

s informa la Guàrdia Urbana, agents d’aquest cos han detingut aquest diumenge 9 de desembre un veí de Reus de 36 anys com a presumpte autor d’una agressió a la seva companya, una veïna de Reus de 26 anys.

Els fets van tenir lloc a les 3:10 h en un pis del número 10 del carrer Alcover, quan el presumpte agressor hauria clavat 3 ganivetades a la seva parella després d’una forta baralla. La noia va ser traslladada a l’Hospital de Sant Joan, d’on va ser donada d’alta el mateix diumenge al matí. El detingut, junt amb les diligències del cas, van ser traslladades al Cos Nacional de Policia.
D’altra banda, aquest cap de setmana s’han produït sis accidents de trànsit a la ciutat, un dels quals amb ferits. El diumenge 9 de desembre a les 14:10 h, a la rotonda entre l’avingida dels Països Catalans i l’avinguda de Doctor Vilaseca, es va produïr la col·lisió entre un ciclomotor conduït per un veí de Reus de 17 anys i un turisme, conduït per un veí, també de Reus, de 67 anys. El menor, que va resultar ferit lleu, va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Sant Joan.
Finalment, el fort vent que en les últimes hores ha bufat a la ciutat ha obligat la Guàrdia Urbana a practicar diversos serveis d’urgència. El fet més destacat va tenir lloc el diumenge 9 de desembre a les 16:00 h, quan el vent va despendre unes plaques d’uralita que revestinen la façana de l’edifici situat al número 8 del carrer Ample. Les plaques van causar desperfectes en varis vehicles estacionats. La Guàrdia Urbana va acordonar la zona per evitar el pas de vehicles i vianants mentre els bombers i altres serveis municipals van intervenir per assegurar la zona i restablir la normalitat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.