Notes de premsa

Directius i executius de SECOT assessoren petits i mitjans empresaris en unes jornades REDESSA

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 21/02/2008

SA i la delegació de SECOT al Camp de Tarragona, formada per antics directius i executius que voluntariament assessoren empresaris, organitzen tres Jornades de Reflexió amb l’objectiu d’ajudar a les petites i mitjanes empreses de la zona en el seu desenvolupament. Les tres jornades se centraran en tres eixos: Estratègia i planificació, Gestió financera i Gestió Comercial. Les desenvoluparan 6 seniors de SECOT i es faran els pròxims 25 de febrer, 3 i 10 de març a REDESSA, a les 16:00 h (C/Camí de Valls, 81-87).

Una vegada debatuts els temes previstos amb tots els participants, cadascun d’ells rebrà un qüestionari que posteriorment analitzaran els secotistes i els serà retornat amb la valoració del seu cas concret. Aquestes jornades són la continuació de les impartides a La Guaita, de Castelldefels, el passat mes de novembre.
SECOT està format per un col·lectiu d’antics directius i executius disposats a ajudiar, sense rebre remuneració, a aquells que es puguin beneficiar de la seva extensa experiència empresarial. SECOT està dirigit a petites i mitjanes empreses, emprenedors, entitats, institucions públiques i privades i a la cooperació internacional amb països en vies de desenvolupament.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.