Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/02/2008

s informa la Guàrdia Urbana, aquest dimarts 26 de febrer s’han produït tres accidents de trànsit a la ciutat, dos dels quals amb ferits.

A les 13:00h, al pas de vianants situat al carrer Ignasi Iglesias, a l’alçada del carrer Antoni Rubio Lluch, es va produir l’atropellament d’un veí de Reus de 27 anys, per part d’una furgoneta Peugeot Partner conduïda per un veí de Reus de 30 anys. El vianant va resultat ferit lleu i va ser traslladat en ambulància a l’hospital Sant Joan.
A les 20:26 h, a la cruïlla entre els carrers Pau Font de Rubinat i Roger de Belfort es va produir l’envestida entre un turisme Jaguar CCX/LAGZ, conduït per un veí de Reus de 60 anys i un ciclomotor de la marca Derbi, conduït per un veí de Riudoms de 17 anys, que va ser traslladat en ambulància a l’hospital Sant Joan de Reus per ser assistit de les ferides lleus que va patir. A conseqüència de l’accident un vehicle Tata Telco Safari que es trobava estacionat va patir danys materials.
D’altra banda, la Guàrdia Urbana va rebre a les 11:30 h una trucada del telèfon d’emergències 112 informant que al carrer Jurats s’hi estava cremava un vehicle. Agents del cos es desplacen al lloc i informen que els bombers han apagat el foc i que es tracta d’un vehicle de la marca Suzuki Swift que constava com a sostret.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.