Notes de premsa

L’adjudicació de les obres de l’Edifici Tecnoparc

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 25/03/2008

El consell d’administració de REDESSA ha acordat aquest dimarts 25 de març adjudicar per unanimitat a la UTE formada per Dragados, Tau-Icesa i Suris el projecte, l’execució de les obres i la posada en funcionament de l’Edifici Tecnoparc, que, entre d’altres, acollirà el nou Palau de Fires i Congressos de Reus, un centre de serveis de la Cambra de Comerç, un viver per a empreses de base tecnològica i un centre de producció audiovisual.

El consell d’administració de REDESSA ha pres aquesta decisió després que la Mesa de Contractació del concurs, formada per tècnics de diferents àrees de l'Ajuntament de Reus així com representants dels grups polítics i dels altres patrons de la Fundació Fira de Reus (Cambra de Comerç, Generalitat i Diputació de Tarragona), hagi aprovat també, avui i per unanimitat, el projecte presentat per la Unió Temporal d’Empreses formada per Dragados, Tau-Icesa i Suris per un import de 46,175 milions d’euros.
L'Edifici Tecnoparc estarà ubicat a la rotonda central del parc tecnològic i es concep com un edifici emblemàtic de la ciutat i del seu entorn tant pel seu disseny com pels serveis que oferirà al mon econòmic.
L'equipament s'aixecarà sobre una parcel·la de més 20.000 metres quadrats però els metres quadrats edificats seran finalment més de 42.000.
El pressupost màxim de licitació fixat pel concurs era de 52 milions d'euros i l'equipament ha d'acollir la seu i les instal·lacions de diverses entitats i institucions econòmiques:
- El nou Palau de Fires i Congressos de Reus, amb sales d'exposicions i de reunions polivalents per a tot tipus de seminaris, congressos i trobades de caràcter empresarial.
-Un centre de serveis de la Cambra de Comerç de Reus.
-El quart complex empresarial de Reus Desenvolupament Econòmic SA (REDESSA) que es dirà Tecnoredessa.
- La seu de Tecnoparc Reus SA, la societat promotora i gestora del parc tecnològic.
- Una previsió d'espai d'entre 1.500 i 2.000 metres quadrats per un centre de producció audiovisual
A més, tindrà un amfiteatre exterior amb una capacitat per a mil persones.
Al marge, el plec de condicions preveu un mínim 615 places d'aparcament que s'explotaran en règim de concessió.
Demà l’alcalde de Reus i president de REDESSA, Lluís Miquel Pérez; el vicepresident i conseller delegat de REDESSA, Josep Morató i el també vicepresident de REDESSA, Isaac Sanromà, explicaran davant dels mitjans de comunicació el projecte guanyador en conferència de premsa a les 10h a la sala de comissions de l’actual Fira de Reus, a l’avinguda Sant Jordi, s/n.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.