Notes de premsa

Activitats de l’Espai d’Informació Ambiental al voltant l’aigua

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 7/04/2008

a de Medi Ambient, a través de l’Espai Aigua i l’Espai d’Informació AMbiental, col·labora amb l’organització Enginyers Sense Fronteres en el muntatge de l’exposició «Aigua de tothom, un dret i no una mercaderia», que fins el 10 d’abril es pot visitar al vestíbul de la Biblioteca Central Xavier Amoròs.

Aquesta exposició és un projecte de sensibilització que l’Associació Catalana Enginyeria Sense Fronteres (ESF) posa a l’abast de la societat catalana per a donar a conèixer la problemàtica de l’accés a l’aigua i al sanejament. Amb l’exposició, es pretén incidir en la societat per aconseguir que s’apliqui el reconeixement de l’accés a l’aigua com un dret humà universal.
D’altra banda, l’Espai d’Informació Ambiental organitza el pròxim 18 d’abril en cine fòrum sota el títol «L'aigua és un dret no una mercaderia». A les 18:30 es presentarà el projecte «El somni de l'aigua», a càrrec del centre Unesco de Catalunya. A les 18:45 h es projectarà el documental «El somni de l’aigua». A les 19:45 s’iniciarà el debat, a càrrec de Quique Gornes d?Enginyeria sense fronteres.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.