Notes de premsa

Els The Harlem Globetrotters jugaran al Pavelló Olímpic Municipal el 26 d’abril

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/04/2008

arlem Globetrotters portaran el seu espectacle de bàsquet al Pavelló Olímpic Municipal de Reus el pròxim dissabte 26 d’abril a les 21:00 h. El mític equip novaiorquès té prevista una estada de dos dies a la ciutat, en els que duran a terme diferents actes de promoció a més de la celebració del partit, un espectacle de dues hores de durada basat amb l’humor, l’esport i habilitats dels jugadors amb la pilota.

Aquest espectacle està integrat en la gira mundial dels Harlem Globetrotters, que els portarà a visitar països com Romania, Holanda, Bèlgica, Itàlia, Gran Bretanya, Suïssa i Andorra, a més de diferents actuacions a Catalunya i Espanya. A Reus, s’inclou en les accions que es desenvolupen des de la societat municipal Reus Esport i Lleure per tal de situar la ciutat dins el mapa dels circuits dels esdeveniments i espectacles esportius, musicals i culturals del màxim nivell. La inversió recentment feta al Pavelló Olímpic Municipal, que ha permès canviar el paviment de terratzo per parquet i mecanitzar els processos de muntatge de qualsevol format esportiu han facilitat que propostes com el partit dels Harlem Globetrotters arribin a Reus.
Fundats en 1927 per Abe Saperstein, els Harlem Globetrotters han disputat des de la seva creació més de 20.000 partits en 118 països d’arreu del món. Fins i tot han celebrat partits en escenaris tant diversos com cobertes de vaixells o places de toros. Han format part d’aquest històric conjunt figures tan representatives del bàsquet mundial com Wilt Chamberlain, Meadowlark Lemon o Marques Haynes, dels quals els Harlem Globetrotters tenen retirats els dorsals.
Aquest espectacle està organitzat per Luditerranea Gestión, una empresa especialitzada en el desenvolupament i coordinació d’esdeveniments lúdics i esportius, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports i l’empresa municipal Reus, Esport i Lleure. Els patrocinadors oficials són Sunny Delight i ColaCao Turbo, amb el suport del Hotel Termes Montbrió del grup Roc Blanc Hotels i la col·laboració de mitjans de comunicació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.