Notes de premsa

Primera sessió de treball per preparar la Fira d’Entitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/04/2008

a de Participació i Ciutadania ha convocat les associacions de la ciutat aquest dimarts 22 d’abril a les 19:00h a la primera sessió de treball per preparar la primera Fira d’Entitats que se celebrarà a Reus aquesta tardor. 36 entitats ja s’han inscrit per participar en aquesta iniciativa que neix amb la voluntat que les associacions donin a conèixer de manera directa la seva activitat.

La reunió d’aquest dimarts, que se celebrarà a la Sala de Premsa Anton Borrell de l’Ajuntament, servirà per marcar el pla de treball, que ha de culminar amb la celebració de la fira a la tardor. La previsió de l’Àrea de Participació i Ciutadania és definir pròximament el plantejament i el contingut i de la normativa de funcionament, per tal de poder tancar la programació de la fira abans de l’estiu.

La sessió de treball està oberta tant a les 36 entitats que fins ara han formalitzat la seva inscripció com a la resta d’associacions s’ho estan plantejant i vulguin rebre informació del projecte.

La Fira d’Entitats forma part de política engegada per l’Àrea de Participació i Ciutadania per fomentar l’associacionisme i generar nous recursos que facilitin el treball en xarxa amb les entitats de manera participativa. Les entitats de la ciutat que hi participen tenen, en aquest sentit, un paper protagonista des de l’inici, amb la preparació, fins a l’execució del projecte. La fira és una iniciativa de les entitats i per a les entitats per tal que puguin donar a conèixer la seva activitat a la ciutadania d’una manera directa en un ambient lúdic.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.