Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 28/04/2008

s informa la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana s’han produït 7 accidents de trànsit a la ciutat, 5 dels quals amb ferits lleus.

El divendres 25 d’abril a les 17:43 h, al carrer Eduard Toda, es va produir l’atropellament d’una veïna de Reus de 41 anys per part d’un turisme Fiat Doblo. La ferida, lleu, va ser traslladada en ambulància a l’Hospital de Sant Joan i donada d’alta minuts després.

El mateix divendres a les 18:21 h, a la plaça Compte de Reus es va produir l’atropellament d’un veí de Reus de 8 anys per part de la motocicleta Honda 900. El nen va creuar la calçada sense mirar i fora del pas de vianants, perseguint una pilota. Tant el menor com el conductor de la motocicleta, veí de Reus de 33 anys, van resultar ferits lleus i van ser atesos al mateix lloc per un equip sanitari.

A les 19:57 h a la cruïlla dels carrers Baix Camp amb Closa Torroja, es va produir la sortida de la via d’un quad Suzuki LTZ. El conductor, un veí de Reus de 29 anys que va resultar ferit lleu, va ser atès a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta hores després.

El dissabte 26, a les 14:10h al pas de vianants situat davant l’oficina de la ONCE de la plaça de la Llibertat, es va produir l’atropellament d’una veïna de Reus de 93 anys per part d’un vehicle Opel Zafira. La vianant, ferida lleu, va ser traslladada a l’Hospital de Sant Joan.

El mateix dissabte a les 21:30h al pas de vianats situat a la cruïlla entre el raval Martí Folguera i el carrer del Vent, es va produir l’atropellament de dues veïnes de Reus de 20 i 14 anys per part d’un turisme Peugeot 308. Les dues van resultar ferides lleus i després de ser ateses a l’Hospital de Sant Joan, van ser donades d’alta.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va desallotjar el divendres 25 d’abril a les 20:42 h l’edifici situat al número 18 del carrer Escultor Modest Gené per una possible fuita de gas. Les 47 persones desallotjades van poder tornar a ocupar l’edifici després que els Bombers de la Generalitat localitzessin la fuita al pis 2-D de l’escala B. Tècnics de la companyia de gas van fer el seguiment fins a donar per finalitzada la incidència.

El dissabte 26 d’abril a les 14:20 h, la Guàrdia Urbana va col·laborar amb el Cos Nacional de Policia en les investigacions obertes arran de la ferida de bala que va patir a la plaça d’Abat Oliva un home de 27 anys nascut a la República Dominicana. El CNP es va fer càrrec de les diligències.

Finalment, el diumenge 27 d’abril a les 17:14 h, la Guàrdia Urbana va detenir en un pis del número 4 del carrer Canal un home de 23 anys per un presumpte delicte de lesions vers un veí del mateix replà, un home de 42 anys. L’acusat hauria agredit al segon amb un bat de beisbol, causant-li ferides lleus al cap de les que va ser atès a l’Hospital de Sant Joan. Les diligències i el detingut es van traspassar al Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.