Notes de premsa

L’Ajuntament ofereix a les escoles un taller per commemorar el centenari de la Sardana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 30/04/2008

a d’Educació i Formació ha inclòs entre les activitats i recursos educatius que s’ofereixen als col·legis de la ciutat una programació de tallers sobre la commemoració del centenari de la sardana a Reus. Fins el 4 de juny, hi participen 236 nens i nenes de cicle mitjà de primària de tres escoles: els CEIP Joan Rebull, Alberich i Casas i l’Escola Francesa.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és participar, des de la comunitat educativa i amb la resta de la ciutadania, de la festa i dels actes de celebració del Centenari de la sardana a Reus, un esdeveniment que organitza el Patronat Sardanista, la Colla Sardanista Rosa de Reus i altres entitats i grups de la ciutat.

El contingut dels tallers que es fan a les escoles és el següent: Breu història de la sardana; Definició i polisèmia de la sardana; Coneixements de la cobla; La dansa: ballar, comptar i repetir; Breu interpretació musical; Altres possibilitats de la dansa.

Els tallers es desenvolupen amb sessions teòriques i pràctiques a càrrec de monitors del Patronat Sardanista de Reus. El pròxim mes de setembre, coincidint amb la inauguració del monument a la Sardana que s’instal·larà a l’avinguda dels Països Catalans, els alumnes, mestres i pares i mars dels centres implicats faran una ballada conjunta.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.